Frequently asked questions?

Vad är kravet på minimum deltagare?

Vi har inget minimum deltagarkrav. Har ni ett större sällskap, dvs fler än 15 deltagare, kan det vara bra att meddela oss då vi kan planera att flera säljare kommer till er för bättre service och ett effektivare event.

Vad kostar det att boka ett skräddarevent?

Det kostar inget att boka ett popup skrädderievent av Tailor Concept.

Vad är minimum köpkrav för ett event?

Vi har inget köpkrav utan tror hellre att vår kvalite och service ska motivera till köp hellre än något köpkrav.

Hur stor yta behövs och hur lång tid brukar ett event ta?

Syftet med vårt popup koncept hos företag och institutioner är att underlätta vardagen för dig och dina kollegor. Vi har kört olika upplägg med bland annat popup i konferensrum och i receptionsytan, varav det senare är att föredra om möjligheten finns.  Det blir ett mer naturligt möte med de anställda på kontoret eller fastigheten. Vi brukar ta med oss en klädställning med klädprover och behöver låna ett bord för att presentera tygprover och dyl. Datum sker efter överenskommelse och tiden är flexibel. Vissa event tar ca 1 timme medan andra varar upp till 3-4 timmar. Vi brukar stanna så länge intresset finns.

Gör ni även  måttsydda damkläder?

Vi erbjuder ett fullsortiment av måttsydda damplagg med bl.a. damskjortor, blusar, kjolar, byxor, kostymer och kappor.

Vem kommer att utföra måttagningen?

En eller flera av våra rutinerade säljare kommer att fullborda måttagningen under eventet. Har ni speciella önskemål, tex att en damsäljare ska utföra måttagningen måste detta meddelas i förväg för att vi ska kunna planera våra resurser på ett effektivt sätt.

Går det bra att måttsy efter ett plagg som jag är nöjd med?

Om du redan har en skjorta eller blus som sitter som önskat går det utmärkt att ta med den inför Tailor Concept-besöket, då mäter säljarna direkt från den skjortan/ blusen eller kostymen istället.

Vad händer om plagget inte passar efter leveransen?

Lugn! Vi lämnar passformsgaranti på alla våra måttsydda plagg. Det händer ytterst sällan men om det händer kommer vi att göra nödvändiga justeringar så att plagget passar som utlovat alternativt att vi syr upp ett nytt plagg kostnadsfritt om plagget inte går att justeras.

Gör ni monogram och profilkläder?

Vi erbjuder möjligheten att göra monogram på kostymer utan extra kostnad. För profilkläder med minimum 10plagg erbjuder vi även monogram och logotyper på skjortor.

Har jag rätt till öppet köp?

Nej. Eftersom plagget måttsys efter kundens specifika mått kan vi inte erbjuda öppet köp.

BETALALTERNATIV