Är din verksamhet i behov av profilskjortor med brodering?

–  KVALITETSBRODYR TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER  –

Är ditt företag, din restaurang eller förening i behov av profilkläder med kvalitetsbrodering? Vi erbjuder bland annat servitörsskjortor, kockskjortor, arbetsskjortor , kontorsskjortor och receptionistskjortor med bra passform till konkurrenskraftiga priser.  Vi kan även bidra med stiliga kostymer till ditt säljteam med brodyr.

Maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt företag och din budget bland valen av skjortmodeller, material som bomull och strykfria tyger, brodering av företagslogotyper och slogan.

Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. Att ge bort kläder med din logo till kunder eller samarbetspartners är ett sätt för dig att få gratis reklam. 

Vad är fördelarna med profilskjortor?

  • Skjortorna skapar igenkänning och bidrar till att stärka ett varumärke
  • Skapar sammanhållning bland kollegorna och formar teamkänslan
  • Ett bra sätt att synas och utmärka sig bland konkurrenterna på tex mässor och popup event
  • Ger ett professionellt intryck till ditt företag, din restaurangkedja eller din förening

Kontakta oss för en online offert eller besök oss på något av våra popup skrädderi event i Stockholm

Vid intresse maila till: info@tailorconcept.com

–  AUTOMATISERAD BRODYR  –

För att säkerställa en högkvalitativ brodyr använder vi oss av en modern automatiserad process av digitaliserade brodyrmaskiner som syr in massor av stygn direkt på skjortorna. Innan vi startar broderingen av kundens logotyp eller företagsslogan skapar vi ett digitalt brodyrkort, ett brodyrprogram som vi laddar till symaskinerna. Maskinerna har ett flertal syhuvuden med flera olika färger och klarar av att samköras för ökad produktivitet. Vi har tillräckligt med kapacitet för små som större beställningar med bibehållen kvalitet.

–  SERVITRISSKJORTA  –

Tvåfärgad brodyr av företagslogotyp på svart strykfri bomullsskjorta med 3/4 armlängd.

–  SERVITÖRSSKJORTA  –

Enfärgad brodyr av företagslogotyp på svart långärmad strykfri bomullsskjorta.

–  ONLINE OFFERT  –

 

Här ovan presenterades ett par av våra mest omtyckta modeller av profilskjortor. Kontakta oss för en online offert eller besök oss på något av våra popup skrädderi event i Stockholm så hjälper vi dig att hitta en skjortmodell som passar just dina behov och din budget.

Vid intresse maila till: info@tailorconcept.com

BETALALTERNATIV