Om oss

MANIFEST

 

Vi på Tailor Concept startade vår e-handelsresa år 2013 med ambitionen att erbjuda måttsydda plagg med bra passform till ett rimligt pris till våra online kunder. Dessutom strävade vi efter att erbjuda service som överträffar våra kunders förväntningar, det är något som driver oss framåt, varje dag.

Efter sju år med två popupbutiker i Stockholm och Helsingborg, över 150 lyckade företagsevent och tusentals tagna mått är vi redo att lansera vår tredje upplaga av e-handelshop. Vår nya e-handelsbutik reflekterar ännu bättre vår ambition att ständigt överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda ett bredare sortiment av skjortor, blusar och accessoarer, måttsydda plagg, profilkläder och popup skrädderievent hos företag. Som ett independent och ungt varumärke har vi flexibiliteten och snabbbheten att erbjuda ett självständigt sortiment med bra passform till ett intressant prisläge.

 

Skjortor, blusar & accessoarer, genom åren har vi tagit tusentals mått samt haft förmånen att träffa våra kunder via våra omni-kanaler och fått ovärderliga feedbacks på hur vi kan förbättra våra produkter och passformen på våra skjortor och blusar. Med detta som utgångspunkt och med vår ackumulerade måttdatabas har vi därigenom utvecklat ett ännu bredare och intressantar sortiment av färdiga skjortor och blusar med en kroppsnära, s.k. tailored-fit passform och kunnat sy i större partier till  förmånligare priser än enstaka måttsydda plagg. Som ett resultat av detta har vi kunnat sänka våra priser ytterligare till dig som kund. Vi har även utökat sortimentet av accessoarer med bland annat slipsar, flugor, bälten, halsdukar, scarfar, bröstnäsdukar och manschettknappar, för att ge dig som kund en maximal shoppingupplevelse.   

 

Måttsydda plagg, förblir det vi gör bäst. Vi strävar att uppnå perfektion i varje detalj utan kompromisser, alltifrån valet av högkvalitativa tyger, knappar, manschetter, kragmodeller och sömnad. Våra utbildade mönsterkonstruktörer och tillskärare börjar alltid tillskärningen av din skjorta eller blus efter att vi fått dina designpreferenser och exakta mått. Därefter genomgår skjortan eller blusen en noggran process av våra erfarna skräddare till färdig plagg. Allt sker för hand utan industriella maskiner och vi kan därför utlova en perfekt passforms garanti. Förutom skjortor och blusar gör vi även måttsydda kostymer, rockar och kappor. Skicka ett email till oss (info@tailorconcept.com) så guidar vi er vidare i processen.  

 

Profilkläder, behöver du eller ditt företag profilskjortor? Vi erbjuder brodyr av högsta kvalitet på textil med minimum order kvantitet från 10 plagg. Kontakta oss via email eller besök oss på något av våra företagsevent nära dig och begär en offert. Vi lovar att vi har marknadens bästa priser så begär in en offert och jämför.

 

Företagsevent, boka ett kostnadsfritt skrädderievent där en av våra säljare hjälper dig med måttagning, presenterar tygprover samt olika tillval och detaljer så att plagget blir sytt efter just dina önskemål. När plagget är färdig, efter ca 3-4 veckor levererar Tailor Concept direkt till ditt kontor. Betalning sker vid beställning via iZettle. Om du redan har en skjorta, blus eller kostym som sitter som önskat går det utmärkt att ta med den inför Tailor Concept-besöket, då mäter säljarna direkt från plagget. Vi tar även emot större företagssällskap. Kontakta oss via email för mer information om vilka städer vi erbjuder kostnadsfria popup skrädderievent och hur det går till.

BETALALTERNATIV