Munskydd

--------

Ett munskydd tillverkad i 100% mjuk hudvänlig bomull utan antimikrobiella tillsatser. Ansiktsmasken är sydd med elastiskt resårband som är skön att bära och täcker såväl munnen och näsan. Masken är tvättbar i maskin och kan återanvändas.

Viktig information!

Denna munskydd och ansiktsmask är inte medicinskt eller på annat sätt kontrollerad och har ingen certifiering såsom N95 avseende skydd mot virus. Masken är avsedd att användas som en icke medicinsk skyddsutrustning och är inte lämplig för användning inom sjukvård eller omvårdnad som personlig skyddsutrustning.

Att bära munskydd: innan du tar på en ansiktsmask, se till att rengöra händerna noggrant. Undvik att vidröra masken när du bär den. om du gör det, tvätta händerna igen. När du har masken på, lämna den där och försök att inte röra den eller justera den.

Att ta av munskydd: vidrör inte maskens framsida, endast öronslingorna eller elastiska bandet. Var också försiktig så att du inte vidrör ögonen, näsan eller munnen när du tar av masken och tvätta händerna omedelbart efter att du tagit bort den.

Rengöring: tvätta munskyddet efter varje användning, minst dagligen. Tvätta i maskin, använd tvättmedel, varmt vatten och lägg platt för att torka. Maskintvätt garanterar inte borttagandet av virus eller delar av viruset. Avlägsnandet av virus kan endast garanteras om det exponerade materialet går igenom en kontrollerad desinfektionsprocess.

Visar alla 3 resultat

 • Rea! En kille och en tjej med svarta munskydd och svarta jackor med vita ränderSvart munskydd i tyg mot vit bakgrund

  Munskydd Vuxen Tvättbar Svart 2-pack

  kr69
 • Rea! Blond kvinna bär svart munskydd i tvättbar bomull tygSvart munskydd i tyg mot vit bakgrund

  Munskydd Vuxen Tvättbar Svart

  kr39
 • Rea! Munskydd barn svart med svart t-shirtBarn med barnmunskydd

  Munskydd Barn Tvättbar Svart

  kr39

BETALALTERNATIV